Στο παρακάτω βίντεο του MEGA φαίνεται να κινείται στο δρόμο το λευκό βαν, μέσα στο οποίο έβαλε το παιδί, ο άνθρωπος που το άρπαξε σύμφωνα με την γιαγιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βαν νοικιάστηκε στο όνομα συγγενικού προσώπου του πατέρα του 6χρονου πριν από λίγες ημέρες. Το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο και μετά την απαγωγή το εγκατέλειψαν σε υποκατάστημα της εταιρίας στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πατέρας του 6χρονου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι αστυνομικοί θεωρούν απίθανο να ήταν ο άντρας με την κουκούλα που έτρεξε γρήγορα. Εάν ο πατέρας βρίσκεται πίσω από την απαγωγή του 6χρονου, τότε θα πρέπει να υπήρχε συνεργός.

Το χρονικό του θρίλερ

Το βράδυ της Τρίτης ένας κουκουλοφόρος τον άρπαξε από το σπίτι που έμενε με την μητέρα και τη γιαγιά του. Από τότε η τύχη του αγνοείται, ενώ έχει εκδοθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλα συνέβησαν χτες το απόγευμα. Ο 6χρονος Ράινερ βρισκόταν μέσα στο σπίτι με τη γιαγιά του περιμένοντας την μητέρα του να επιστρέψει.

Κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο και έτρεξε προς την πόρτα. Άνοιξε και τότε ένας άνδρας με κουκούλα και full face τον άρπαξε και τον επιβίβασε σε ένα λευκό βανάκι.

Η γιαγιά σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί βοήθεια.

Κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει τόσο το λευκό βαν με τα φιμέ τζάμια όσο και τις κινήσεις του δράστη της αρπαγής από τη στιγμή που φτάνει έξω από το σπίτι του 6χρονου. Το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται.

Αγωνία για τον Ράινερ

Η μητέρα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της να μιλήσει

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές».

Οι ελληνικές αρχές αναζητούν τον Νορβηγό πατέρα ου 6χρονου Ράινερ. Για την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση, αφού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι εκείνος που άρπαξε το παιδί.

Ο πατέρας του βρίσκεται στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ξεκίνησε ένας μαραθώνιος δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγο του για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ έγιναν μηνύσεις και απο τις δύο πλευρές.