Για χυδαιότητα και παραπληροφόρηση από troll κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τα όσα ανέφεραν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι «η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη».

«Τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός» προσθέτει η Νέα Δημοκρατία για τις επαφές του πρωθυπουργού.

«Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.