Μπορεί όλος ο μπασκετικός κόσμος, παίκτες και προπονητές, να υποκλίθηκαν στους φίλους του Ολυμπιακού και να αποθέωσαν τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Final 4 της Euroleague, αλλά η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε τους Πειραιώτες με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην «Stark Arena» τόσο στον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές όσο και στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα και έκαναν άπαντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο τους, αλλά η Euroleague με μια απόφαση – ντροπή τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί όχι μόνο έσωσαν την παρτίδα του Final Four, που χωρίς τον Ολυμπιακό θα γινόταν μεταξύ συγγενών και φίλων, αλλά είχαν και κατά γενική ομολογία άψογη συμπεριφορά. Επιπλέον με το ασταμάτητο τραγούδι τους και τις δυο μέρες τουρνουά ηταν οι μόνοι που έδωσαν ζωντάνια στο γήπεδο.

Στην διοργανώτρια φαίνεται πως δεν άρεσε η παρουσία τους, αφού με μια απόφαση που προκαλεί σοκ επέβαλε στην ΚΑΕ πρόστιμο 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα.