Μια από τις πιο δύσκολες μεταγραφικές υποθέσεις των τελευταίων ετών. «Σαπουνόπερα» με τα όλα της. Τη μία μένει, την άλλη φεύγει!

Ο λόγος φυσικά για τη μεταγραφική υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ. Παρότι τους τελευταίους μήνες οι Ισπανοί ήταν σίγουροι για το deal ανάμεσα στον Γάλλο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως τελικά ο 23χρονος σούπερ σταρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Παριζιάνους, καθώς τις τελευταίες ώρες αποφάσισε να αλλάξει οριστικά γνώμη, κάτι που θα «σφραγίσει» και τη συνέχειά του στην πρωτεύουσα της χώρας του.

Μπορεί η είδηση να «έσκασε» σαν… βόμβα, ωστόσο σύμφωνα με τον Ρομέιν Μολίνα μόνο έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί η συγκεκριμένη εξέλιξη. Και τούτο, διότι ο Εμπαπέ και η οικογένειά του είχαν σχεδιάσει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο είχε εξαρχής σκοπό το… πολύ χρήμα.

Όπως αναφέρει ο γάλλος δημοσιογράφος, η οικογένεια Εμπαπέ χρησιμοποίησε τη Ρεάλ Μαδρίτης (χωρίς εκείνη φυσικά να το γνωρίζει) για να αποσπάσει ένα «μυθικό» συμβόλαιο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μητέρα του Εμπαπέ άνοιξε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ με μοναδικό σκοπό να «φοβίσει» την Παρί και τους Άραβές της. Και τελικά τα κατάφερε, καθώς το συμβόλαιο που φέρεται να προσφέρει η Παρί στο γάλλο σούπερ σταρ κινείται σε μη φυσιολογικά πλαίσια.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Γάλλους, η Παρί προσφέρει στον 23χρονο σούπερ σταρ ένα μηνιαίο μισθό που φθάνει σχεδόν στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, μέσα σε όλα, οι Παριζιάνοι προσφέρουν στον Εμπαπέ έναν «απίθανο» ρόλο, καθώς φέρονται να του δίνουν τα… κλειδιά του πρότζεκτ της ομάδας, δίνοντάς του το «ελεύθερο» για τις αποφάσεις των προπονητών, αλλά και των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν στην ομάδα.

Κάτι σαν τεχνικός διευθυντής με λίγα λόγια, λαμβάνοντας ωστόσο το «μυθικό» ποσό των (σχεδόν) 5 εκατομμυρίων ανά μήνα. Παράλληλα, το μπόνους υπογραφής του θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα έχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τα δικαιώματά του.

Το σίγουρο είναι πως η απόφαση του Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Ωστόσο, πλέον η παραμονή του στην Παρί φαντάζει περισσότερο από πιθανή, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ελπίζει σε ένα… θαύμα.