Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στον αγώνα με την Αναντολού Εφές για τα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague, που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι, αλλά η τούρκικη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη – πρόκριση στον τελικό, χάρη στο τρίποντο buzzer beater του Μίτσιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το 4ο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση και την παρουσία τους στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του για την προσπάθειά του στον ημιτελικό, αλλά και συνολικά στη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, έδωσα το σύνθημα για την επόμενη ημέρα, ζητώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Ψηλά τα κεφάλια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος», ανέφεραν μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια.

Οι Πειραιώτες το Σάββατο (21/5) θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό του Final 4 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό, με στόχο την τρίτη θέση και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και την Αθήνα για να αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.