Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Ανατολού Εφές στον ημιτελικό της Euroleague, χάρη στο buzzer beater του Βασίλιε Μίσιτς. Μετά την λήξη του ματς, ο Σάσα Βεζένκοβ, εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος, παραδεχόμενος πως η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν η χειρότερη του στην διοργάνωση.

Παράλληλα επισήμανε πως θα μπορούσε να παίξει καλύτερη άμυνα στο φινάλε πάνω στον Μίτσιτς, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Νιώθουμε μόνο στεναχώρια. Έχουμε περηφάνεια μεν γι αυτό που κάναμε φέτος αλλά στεναχώρια γιατί πραγματικά πιστεύαμε στον αγώνα, δώσαμε τα πάντα με ψυχή. Κάναμε πολλά λάθη και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και δεν πήραμε τις καλύτερες επιλογές, ούτε η Εφές ήταν καλά επιθετικά. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το ματς στο τελευταίο σουτ. Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι όλα γίνονται. Πιστεύω πως μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, πρέπει να δω το βίντεο. Ήμουν εκεί αλλά πρέπει να το δω.

Ήταν το χειρότερό μου βράδυ στην EuroLeague στη χειρότερη στιγμή. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα playoff στο πρωτάθλημα και πρέπει πολύ σύντομα να μπούμε στο τρυπάκι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο κύριός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα και αυτό πάμε να κερδίσουμε».