Το… μέγα ερώτημα που απασχολεί σήμερα την ποδοσφαιρική Ευρώπη, είναι εάν ο Κιλιάν Μπαπέ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή εάν θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας, με πιθανότερο προορισμό την Μαδρίτη και την Ρεάλ.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, δήλωσε πρόσφατα ότι έχει «σχεδόν αποφασίσει», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα, γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ προβαίνουν καθημερινά σε εικασίες για το μέλλον του Μπαπέ, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους να μην φαίνονται και τόσο αισιόδοξοι για την θετική έκβαση του «σίριαλ» για λογαριασμό των Μαδριλένων.

«Κάθε ημέρα που περνά, βλέπω τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Λέω αυτά που μου μεταφέρουν οι επαφές μου στα τηλεφωνήματα που κάνω. Όλα είχαν δρομολογηθεί από τον Σεπτέμβριο, όμως αυτό, άλλαξε πριν από έναν μήνα.

Η άφιξη του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε «κακή κατάσταση» αυτήν την στιγμή. Ελπίζω να κάνω λάθος και όλα να επανέλθουν στο κανονικό τους», είπε ο δημοσιογράφος, Γιόζεπ Πεντρερόλ, γνωστός για τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Και προφανώς δεν είναι ο μόνος που έχει αυτήν την άποψη, αφού στην εκπομπή El Larguero του ραδιοφώνου Cadena SER, άλλοι δημοσιογράφοι έκαναν παρόμοιες παρατηρήσεις. Οπως ο Αντόν Μεάνα, γνωστός φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης: «Για πρώτη φορά, πραγματικά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την άφιξή του Μπαπέ», αλλά και ο συνάδελφός του, Σάντι Χιμένεθ: «Μυρίζει άσχημα, φαίνεται ότι η σαπουνόπερα θα διαρκέσει άλλον έναν χρόνο».