Η Λίβερπουλ θα παραταχθεί χωρίς τους Φίρχιλ Φαν Ντάικ και Μοχάμεντ Σαλάχ στην αποψινή (17/5, 21:45) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον, όπως επιβεβαίωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αμφότεροι είχαν προβλήματα τραυματισμών στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τσέλσι, όπου η Λίβερπουλ κατέκτησε το FA Cup στα πέναλτι, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι ο σκόρερ της τελευταίας εκτέλεσης και να χαρίζει το τρόπαιο στους Reds.

Πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός, καθώς όπως τόνισε τόσο ο Φίρχιλ φαν Ντάικ, όσο και ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι διαθέσιμοι για την τελευταία αγωνιστική της Premier League κόντρα στην Γουλβς, αλλά και για τον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ: 

«Ο Φαν Ντάικ θα μείνει σίγουρα εκτός και αυτό ήταν ξεκάθαρο ότι θα συμβεί πριν καν αρχίσει ο τελικός με την Τσέλσι. Έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, οπότε ήταν ξεκάθαρο. Και οι δύο τους είναι καλά. Στόχος είναι να επιστρέψουν για κάποια λεπτά κόντρα στους Γουλβς. Για τον τελικό του Champions League, δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα είναι έτοιμοι».