Με σημαντικά προβλήματα απουσιών αλλά και την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (20.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Μπούργος μπορεί να έχει εξασφαλίσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όμως, έχει μεγάλο κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι, καθώς με νίκη θα τερματίσει στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Κάτι που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, με την ισοπαλία να δίνει στους κιτρινόμαυρους τη δεύτερη θέση, καθώς υπερτερούν στην τριπλή ισοβαθμία.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Σάσα, Μπερτόλιο, Γκάνεα και Σούντγκρεν, καθώς και τους μακροχρόνια απόντες Εντιαγέ και Μπεναλουάν.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα είναι αν ο Σάκιτς πάρει θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ή αν ο Μπούργος τον επιλέξει τελικά για τα χαφ, καθώς είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι Ματίγια και Ντουκουρέ.

Ο Γκαρσία αναμένεται να πάρει τη θέση του Ιτούρμπε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα και ο Πάλμα, που θα αντικαταστήσει τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού χαφ, πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.