Οδηγίες στους φιλάθλους της που θα βρεθούν στο Βελιγράδι για το Final 4 της Euroleague έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η Ευρωλίγκα εξέδωσε ανακοίνωση για την διευκόλυνση των φιλάθλων που έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Στους ημιτελικούς στις 19/05 οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15:15, δηλαδή 45 λεπτά πριν από την επίσημη αναγραφόμενη ώρα στα εισιτήρια. Στόχος είναι να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους οι φίλαθλοι, ώστε να βρουν τη θέση τους και να νιώσουν άνετα.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Ημιτελικός Β: Ολυμπιακός – Αναντολού Εφες (19/05, 18:00)

Ημιτελικός Α: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μ. (19/05, 21:00)

3η θέση: Ηττημένος Α – Ηττημένος Β’ (21/05, 16:00)

Τελικός: Νικητής Α – Νικητής Β (21/05, 19:00)

Συστήνουμε στους φιλάθλους να φτάσουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε η είσοδός τους σε αυτό να είναι όσο πιο εύκολη γίνεται.

Σας υπενθυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ενιαίο και για τις δύο μέρες του φάιναλ φορ και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό σας στο γήπεδο και τις δύο μέρες. Για αυτό σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί. Όποιος μπει στο γήπεδο, δεν θα του επιτραπεί να βγει από αυτό και να ξαναμπεί.

Το κάπνισμα εντός του γηπέδου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Επίσης, σας υπενθυμίζουμε πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να ακολουθούν όλες τις οδηγίες των διοργανωτών και του σταφ και να μην φέρουν μαζί τους αντικείμενα που δεν επιτρέπονται εντός του γηπέδου.

Τέλος, οι φίλαθλοι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τον κώδικα και τους όρους συμπεριφοράς μέσα στο γήπεδο, όπως αυτό έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το llink https://f4tickets.com/en/tnciacoc

Όλες οι ώρες είναι τοπικές (Βελιγράδι)».