Ο Ολυμπιακός και εκατομμύρια οπαδοί του σε κάθε γωνιά του κόσμου, πανηγυρίζουν για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στην τρισένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Και ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, φρόντισε να κάνει μια ξεχωριστή κίνηση στην αποψινή φιέστα για το 47ο ερυθρόλευκο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021. Η γιορτή τίτλου ήταν λοιπόν αφιερωμένη στον τεράστιο μουσουργό, με τους ερυθρόλευκους να μην ξεχνούν την ατελείωτη προσφορά του Μίκη στην πατρίδα μας.

Κανείς δεν ξεχνά τους αγώνες του Μίκη Θεοδωράκη για Δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και τα δικαιώματα του λαού μας. Γιατί ο τεράστιος Μίκης πρόσφερε παντού. Στην μουσική, στον πολιτισμό, στους αγώνες για την Δημοκρατία και την λευτεριά.

Ο Μίκης ήταν Ολυμπιακός και είχε πολλές φορές μιλήσει με θερμά λόγια για την αγάπη του στην ομάδα του Πειραιά. Αγάπησε τον Ολυμπιακό και τα ερυθρόλευκα ιδεώδη και οι πρωταθλητές τίμησαν στην αποψινή φιέστα τον ΘΡΥΛΟ της δημοκρατίας.

Ο Μπάμπης Στόκας, φίλαθλος και αυτός του Ολυμπιακού, τραγούδησε στο Καραϊσκάκη εμβληματικές δημιουργίες του Μίκη και μαζί του τραγούδησε και ο κόσμος που γέμισε το φαληρικό γήπεδο.

Στιγμές μεγαλείου και απέραντης συγκίνησης, με τον Μίκη να «είναι» παντού. Στις καρδιές και τη μνήμη όλων των Ελλήνων.