Βραδιά γιορτής ήταν η αποψινή για τον Ολυμπιακό που πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Του 10ου στα 12 χρόνια που το τιμόνι του συλλόγου βρίσκεται στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή του για ακόμη μία κούπα που βρήκε λιμάνι.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μάλιστα έδωσε το στίγμα και για το μέλλον, αφού σε ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου αν είναι υπερβολή η ευχή να τα εκατοστίσει ο σύλλογος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καμία υπερβολή, προχωράμε δυνατά».

Στη συνέχεια ο Φερεντίνος έκανε αναφορά και στη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία παλεύει για την επιστροφή της στην Premier League και σήμερα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό ανόδου με το 2-1 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη χαριτολογώντας, «Αν πάρεις κάποια κούπα στην Premier League θα κάνω εγώ τη φιέστα;», με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και του αγγλικού συλλόγου να απαντά λέγοντας: «Κάτσε να ανέβουμε πρώτα και μετά θα κάνουμε πολλές φιέστες…».