Στα… μαλακά έπεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη συμπεριφορά του στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο τιμώρησε τον ισχυρό άντρα της Ένωσης με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για υβριστική συμπεριφορά στους διαιτητές ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ουσιαστικά δηλαδή θα λείψει από το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό αφού μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί η τιμωρία του. Τέλος, στην ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 31.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

7η Αγωνιστική Playoffs ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,»:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ. Επίσης, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ της αποδιδόμενης σε αυτόν πράξης της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (αρθ. 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). Τέλος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα [παράβαση άρθρων 1, 5επ., 10 παρ.1 περ. δ Ι, 11, 12 παρ. 1 περ. β ΠΚ της Ε.Π.Ο.].