Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στο «Κανάλι Ένα, 90.4».

Ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου αναφέρθηκε σε όσους προσπάθησαν με επικοινωνιακό κόλπα να πικράνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και κάλεσε τους οπαδούς του συλλόγου να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» στη φιέστα για την κατάκτηση του 47ου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο με 20 βαθμούς διαφορά και πανηγυρίζει το 47ο πρωτάθλημα. «Παίρνουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει αυτό. Αυτό που ζούμε εμείς, οι άλλοι δεν μπορούν ούτε να το φανταστούν», ανέφερε ο εκ των αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Κώστας Καραπαπάς μάλιστα τόνισε ότι το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός δεν πανηγυρίζει μόνο το 47ο, αλλά αρχίζει την… επίθεσή του για το 48ο, ξεκαθαρίζοντας ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να δυναμώσει η ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Ο κύριος Μαρινάκης ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει. Και να είναι σίγουρος ο κόσμος, ότι θα το κάνει», ανέφερε και πρόσθεσε: «Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει για το Champions League και το 48ο. Γιατί εμείς από το βράδυ του Σαββάτου ξεκινάμε την επίθεσή μας για το 48ο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά στο «Κανάλι Ένα, 90.4».

«Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι ότι παίρνουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει αυτό. Ούτε από τον προπονητή, ούτε από την ομάδα μας. Θα το γιορτάσουμε, όπως πρέπει. Ολοι στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου να δούμε τις 47 κούπες, που έχει ο Ολυμπιακός. Αυτό που ζούμε εμείς, οι άλλοι δεν μπορούν ούτε να το φανταστούν. Δεν χορταίνουμε και δεν σταματάμε ποτέ. Εχει στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, για να πικράνουν τους οπαδούς μας και να μην γιορτάσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει όλοι να βρεθούν στο γήπεδο.

Να υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα και να απολαύσουν την ωραία τελετή. Πριν τη φιέστα, βέβαια, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να νικήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πολλοί παίκτες είναι σκασμένοι. Επρεπε κάποιοι ήδη να είναι διακοπές. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι πρόκειται να κάνουμε, όταν τελειώσει η σεζόν. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Χρειάζονται στοχευμένες κινήσεις, οι οποίες ήδη δρομολογούνται. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει για το Champions League και το 48ο. Γιατί εμείς από το βράδυ του Σαββάτου ξεκινάμε την επίθεσή μας για το 48ο».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν να φεύγουν 20 παίκτες από τον Ολυμπιακό: «Αυτά είναι λόγια ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αξία. Αξίζουν εκατομμύρια. Ο Ολυμπιακός έχει ένα όνομα στην Ευρώπη. Οποιος έρχεται παίρνει αξία. Δεν πέφτει ποτέ η αξία του. Μόνο αυξάνεται. Κάποιοι θα πουληθούν, κάποιοι θα αποκτηθούν. Να είστε σίγουροι ότι θα φτιαχτεί ένα δυνατό ρόστερ. Θα προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και θα πάρουμε το 48ο. Ακούμε τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στον ραδιόφωνο και να λέει διάφορα. Εμείς δεν είμαστε ομάδα Γ’ εθνικής. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε το ίδιο φυσικά και ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Το έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές και να είναι βέβαιος ο κόσμος της ομάδας ότι θα το ξανακάνει. Το Σάββατο εμείς πανηγυρίζουμε αυτό που οι άλλοι ονειρεύονται. Κάποιες ήττες είναι λογικό να μας πικραίνουν περισσότερο. Αυτό συμβαίνει. Ο Ολυμπιακός τέσσερα χρόνια τώρα σκοτώνεται απέναντι σε όλους. Μόνοι μας απέναντι σε τερατώδεις αποφάσεις. Κόντρα σε όλους. Ο Ολυμπιακός τους έχει διαλύσει. Παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Εάν δεν ήμασταν καλοί με πόσους θα το παίρναμε; Με 60; Με 70; Είμαι πάρα πολύ συγκροτημένος για να με πικράνει κάποιος βαλτός. Δεν με πικραίνει κανένας. Κόντρα σε όλους έχουμε υπερβεί τα όρια. Ξέρω τι σημαίνει ένας ποδοσφαιριστής να παίζει 50 παιχνίδια σερί».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δεμένος με την ομάδα. Οσο και να μην του αρέσει αυτό που βλέπει, θα στηρίξει την ομάδα. Τη στιγμή που πρέπει θα είναι δίπλα της. Εμείς έχουμε τον κόσμο μαζί μας και δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Να κάνουμε τη γιορτή μας και να πανηγυρίσουμε. Μετά θα στήσουμε τον Ολυμπιακό του 48ου και του Champions League. Ξέρετε τι μου είπε ένας άνθρωπος του Παναθηναϊκού; Ένα πολύ αξιοσέβαστο και αγαπητό πρόσωπο; Μου λέει σε βλέπω πικραμένο. Θες να σου δώσω δύο νίκες στη Λεωφόρο, να μας δώσεις ένα πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά; Εμεις παίρνουμε το τρίτο σερί και έχουμε εσωστρέφεια;».