Απολογήθηκε την Πέμπτη (12/5) ο Δημήτρης Μελισσανίδης για όσα του καταλογίζονται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε κληθεί με βάση τα άρθρα του ΚΑΠ για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα.

Θυμίζουμε πως με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο αθηναϊκό ντέρμπι, οι «πράσινοι» υποστήριξαν πως ο «Τίγρης» μπήκε έξαλλος στον χώρο των αποδυτηρίων και εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του διαιτητή και του Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχοντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του πρώτου. Κάτι που φυσικά δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων» μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές κατά καιρούς.

Πάντως, η νομική του εκπρόσωπος του Μελισσανίδη, Ελευθερία Ρίζου, και ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, αρνήθηκαν τις συγκεκριμένες κατηγορίες, τονίζοντας ότι απλώς πέρασε από τον κοινό διάδρομο των αποδυτηρίων κατευθυνόμενος προς αυτά της Ένωσης και ότι διαιτητής και αστυνομία δεν έχουν καταγράψει επιθετική συμπεριφορά.

Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναμένεται μέσα στην ημέρα, με τον Μελισσανίδη να κινδυνεύει (σε περίπτωση που δεν αθωωθεί) με χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.