Οριστικό: Ο Ολυμπιακός θα είναι ισχυρός σε όλη την προκριματική διαδικασία του Champions League, καθώς η Βικτόρια Πλζεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Τσεχία.

Η ομάδα του Μίχαελ Μπίλεκ επικράτησε εκτός έδρας της Χράντες Κράλοβε και σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο στην Τσεχία, μετά το 1-1 της Μπάνικ Οστράβα με την Σλάβια Πράγας, η οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Αποτελέσματα που ευνοούν τον Ολυμπιακό, με τον Βικτόρια Πλζέν να κάνει δώρο στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα είναι ισχυροί σε όλη την προκριματική διαδικασία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Ο Ολυμπιακός στην ειδική βαθμολογία της UEFΑ έχει 41.000 πόντους και η Πλζεν 33.500, γεγονός που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι στους ισχυρούς, μέχρι το τέλος. Αν η Σλάβια Πράγας έπαιρνε το πρωτάθλημα θα ήταν πάνω από τους Πειραιώτες, καθώς έχει 43.500 βαθμούς.

Δώρο εκ… Τσεχίας για τον Ολυμπιακό, με την Πλζεν να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους Ερυθρόλευκους το γεγονός ότι θα βρίσκονται μέχρι το τέλος (σ.σ δηλαδή μέχρι και τα πλέι οφ) στους ισχυρούς.