Ο «εφιάλτης» για την Τσέλσι τελειώνει οριστικά. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αγωνίας, η ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζεται να μπει και πάλι σε έναν… ίσιο δρόμο, αφήνοντας πίσω της όλα όσα έχει περάσει σε αυτό το διάστημα, λόγω των κυρώσεων κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. έπεσαν οριστικά.

Όπως αναμενόταν από χθες κιόλας, οι πρώτες υπογραφές για την πώληση του συλλόγου από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς  στην κοινοπραξία των Τοντ Μπέλι και Χάνσγιοργκ Βις έπεσαν οριστικά.

Με επίσημη ανακοίνωση, οι «μπλε» έβαλαν τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και γνωστοποίησαν τη συμφωνία ανάμεσα στον Ρώσο Μεγιστάνα και την κοινοπραξία του Αμερικάνου δισεκατομμυριούχου που θα είναι και το «κεφάλι» των «μπλε».

«Η Τσέλσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχουν συμφωνηθεί οι όροι με την ομάδα ιδιοκτησίας, με επικεφαλής τον Τοντ Μπέλι. Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου με την επιφύλαξη όλων των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν εκείνη τη στιγμή», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Τσέλσι, την οποία έβγαλε στον «αέρα» δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα!

Στην ενημέρωση της, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δίνει στη… φόρα τα πρώτα νούμερα, καθώς γνωστοποιεί πως τα 2.5 δισεκατομμύρια θα πάνε φιλανθρωπικά ιδρύματα, μετά από εισήγηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Τέλος, ο Ρώσος Μεγιστάνας κατάφερε να τοποθετήσει και έναν ειδικό «αντί-Γκλέιζερς» όρο στο συμβόλαιο, με τον οποίο η κοινοπραξία δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα έσοδα του συλλόγου για τα επόμενα δέκα χρόνια, καθώς η Τσέλσι θα έχει και εξασφαλισμένο από τους νέους ιδιοκτήτες της και ένα ποσό που θα ξεπερνά το 1.7 δισ. λίρες!