Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου και είναι έτοιμος να διεκδικήσει 19-21 Μαΐου την 4η EuroLeague στην ιστορία του. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Μονακό στο ΣΕΦ, όμως και στη Σερβία φαίνεται πως θα παίζουν… εντός έδρας.

Μπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει ήδη εξηγήσει μέσω ενημέρωσης τους τρόπους διάθεσης των περίπου 600 εισιτηρίων για το Final Four, όμως οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν ήδη κλείσει θέση για τον σπουδαίο ημιτελικό στη Stark Arena με την Εφές.

Σύμφωνα με ενημέρωση της EuroLeague, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ήδη πάρει τουλάχιστον το 45% των εισιτηρίων, κάτι που θα κάνει… κατακόκκινο το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν τα ματς.

Αυτό σημαίνει ότι στο «στολίδι» του Βελιγραδίου θα βρεθούν τουλάχιστον 6.000 οπαδοί των Πειραιωτών, ενώ ο συγκεκριμένος αριθμός έχει αυξητικές τάσεις.

Σχεδόν το μισό γήπεδο θα είναι ερυθρόλευκο, ενώ περίπου το 16% θα αποτελείται από Ισπανούς, που όμως έχουν δύο εκπροσώπους στο Final Four (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ).

Αξίζει να σημειωθεί πως το 6% το έχουν κλείσει ισραηλινοί φίλαθλοι, παρόλο που η Μακάμπι αποκλείστηκε από τη Ρεάλ στα πλέι-οφ, το 5% οι Σέρβοι, ενώ το 5% των εισιτηρίων το προμηθεύτηκαν οι Τούρκοι που έχουν την Εφές.