Καλύτερα από ό,τι περίμεναν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχει ανταποκριθεί μέσα στη σεζόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο σέρβος τεχνικός δείχνει συνεχώς στους Πράσινους πως η συγκεκριμένη θέση τού ταιριάζει… γάντι, καθώς η φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού είναι τρομερά βελτιωμένη, με το πρόσημο μέχρι στιγμής να είναι σίγουρα θετικό.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Livesport, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνει ο Γιοβάνοβιτς και γι’ αυτόν το λόγο έχουν ενημερώσει… ανεπίσημα πως τον θέλουν στον «πράσινο» πάγκο και την επόμενη σεζόν, επιθυμώντας να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Από την πλευρά του, ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να βλέπει θετικά την προοπτική της ανανέωσης, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Ουσιαστικά, όλες οι συζητήσεις για την ανανέωση θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των πλέι-οφ και φυσικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς όλοι αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους, με την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι πάνω από όλα.

Πώς έχουν ωστόσο τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή; Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Γιοβάνοβιτς δείχνουν να κινούνται στο ίδιο μονοπάτι, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί ακόμα ουσιαστικές αποφάσεις. Έτσι, το τελικό… ταμείο αναμένεται σε περίπου 20 ημέρες, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.