Αποκλειστικά σε κατόχους διαρκείας θα διατεθούν τα 600 εισιτήρια που έχει λάβει ο Ολυμπιακός για το Final 4 της Euroleague, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι το διάστημα 19-21/5, όπως ξεκαθάρισε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Euroleague Final Four 2022 στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Όπως κάθε ομάδα του Final Four, έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, περίπου 600 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας, εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων.

Για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως σε κάθε Final Four, θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κατανομής και διανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου 2021 – 2022, για τους οποίους θα ακολουθηθεί η διαδικασία των προηγούμενων Final Fours.

Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2022 στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2022. Την αίτηση μπορεί να την προμηθευτεί μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ – www.olympiacosbc.gr. Στην αίτηση θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνεται, εκτός των άλλων στοιχείων και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας του ενδιαφερόμενου (ως εγγύηση και δέσμευση). Η πληρωμή των εισιτηρίων του F4 θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με μετρητά, μόλις γίνει η κατανομή των εισιτηρίων (τα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν αφορούν έσοδα από υπηρεσίες θεάματος που παρέχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά αφορούν έσοδα της διοργανώτριας αρχής και του σταδίου που θα διεξαχθούν οι τελικοί). Αιτήσεις που θα σταλούν χωρίς αριθμό πιστωτικής κάρτας, δεν θα είναι έγκυρες.

Στην αίτηση επίσης, δηλώνεται η επιθυμητή κατηγορία εισιτηρίου για τον κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και η σειρά προτίμησης (1 για την πρώτη επιλογή – 6 για την τελευταία), με βάση την οποία, θα πραγματοποιηθεί η κατανομή του διαθέσιμου εισιτηρίου. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία εισιτηρίου, συμπληρώνει μόνο το αντίστοιχο κουτάκι.

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίων ξεπεράσουν τα διαθέσιμα προς τους κατόχους διαρκείας εισιτήρια (αφού εξαιρεθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ, Χορηγοί, κ.λπ.) τότε τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κατανεμηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας:

  1. Κάθε κάτοχος θέσης Court Seat (Central & Baseline) δικαιούται ένα εισιτήριο.
  2. Κάθε κάτοχος θέσης VIP δικαιούται ένα εισιτήριο.
  3. Κάθε κάτοχος θέσης Executive A & B δικαιούται ένα εισιτήριο, με προτεραιότητα των παλαιότερων κατόχων, με την προϋπόθεση φυσικά, να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά και την κατανομή των ανώτερων κατηγοριών.
  4. Κάθε κάτοχος των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο, με την προϋπόθεση φυσικά, να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά και την κατανομή των ανώτερων κατηγοριών.

Προτεραιότητα σε κάθε κατανομή θα έχουν οι παλαιότεροι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να αποσταλλεί μέσω των παρακάτω τρόπων:

Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacosbc.gr.

Με αποστολή της αίτησης συμπληρωμένης στο email ticketing@olympiacosbc.gr με την ένδειξη Αίτηση Αγοράς Εισιτηρίου – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2022.

Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει τη Παρασκευή 06/05/2022 και ώρα 18:00 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 09/05/2022 23:59 για όλες τις αιτήσεις.

Όταν συγκεντρωθούν όλα τα αιτήματα θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι δικαιούχοι των εισιτηρίων, ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι στους οποίους τελικά θα δοθεί εισιτήριο, είναι υποχρεωμένοι να μας δηλώσουν το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα (ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής, αριθμούς πτήσεων, ώρες πτήσεων, ξενοδοχεία διαμονής) καθώς, όλα τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά και θα σταλούν στους δικαιούχους μέσω email. Κανένα εισιτήριο δεν θα είναι εφικτό να εκδοθεί αν δεν έχει κατατεθεί στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το ταξιδιωτικό πρόγραμμα του κατόχου του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχει ο φίλαθλος, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για το Final Four 2022 θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσει την Αίτηση, σωστά συμπληρωμένη και εντός της προθεσμίας που ανακοινώθηκε στη παρούσα ανακοίνωση. Φίλαθλος που δεν καταθέσει αίτηση σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στη διαδικασία κατανομής και διάθεσης εισιτηρίων. Επίσης, κάθε Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου για το Final Four θεωρείται και είναι δεσμευτική. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η τάξη στην κατανομή των εισιτηρίων και να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα στη διαδικασία διάθεσης καθώς φέτος, τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη του Final Four είναι πολύ περιορισμένα.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει βασικό στόχο να εφαρμόσει ένα, όσο το δυνατόν, καλύτερο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων για το Euroleague Final Four. Έχει επίσης, πρώτιστο στόχο να επιβραβεύσει όλους τους πιστούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα φέτος αλλά και τα προηγούμενα έτη. Κατανοούμε πλήρως ότι δεν είναι εφικτό να ικανοποιήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας αλλά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η δικαιότερη δυνατή.

Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των φιλάθλων στους οποίους θα δοθούν εισιτήρια ή/ και για λόγους καλύτερης οργάνωσης της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή ή/και μετατροπή της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων για το Euroleague Final Four στο Βελιγράδι.

Για οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στη παραπάνω διαδικασία η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε νέα σχετική ανακοίνωση».