«Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο αλλά στις ενέργειές τους ήταν μαζί». Αυτό αποκαλύπτει ο πρώην δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, για το διάστημα που εκπροσωπούσε την κατηγορούμενη πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Ιωάννης Κόττας, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο κ. Κόττας, μίλησε για τα δημοσιεύματα περί άγριου τσακωμού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, πριν ακόμα γίνουν οι αποκαλύψεις για την κεταμίνη, που οδήγησαν στη σύλληψη και την προφυλάκιση της 33χρονης μητέρας.

«Ένιωσα την ανάγκη να αποκαταστήσω κάποια πράγματα σχετικά με τις ενέργειές μου. Το ρεπορτάζ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο  Μάνος Δασκαλάκης τσακώθηκαν στο γραφείο μου είναι ψευδές, και αυτό το επιβεβαιώνει και ο κ. Καράμπελας, ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη. Μετά την Καθαρά Δευτέρα σταμάτησα να είμαι δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Δεν έγινε ποτέ αυτό που ειπώθηκε. Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σας παραπέμπω στην πρώτη ανακοίνωση που βγάλαμε ότι «όλη η παρουσία η δική μας και των γονιών ήταν για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών. Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο αλλά στις ενέργειές τους ήταν μαζί. Τα ζευγάρια πολλές φορές έχουν δύο δικηγόρους, και βγάλαμε κοινή ανακοίνωση και κοινές υπογραφές, ανέφερε αρχικά.

«Με την πρώτη εμφάνισή τους το ζευγάρι ήταν μαζί στην υπερασπιστική γραμμή τους, δεν είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα. Ο σύζυγός της έλεγε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν άριστη μητέρα και σύζυγος. Ο κ. Δασκαλάκης όταν έκανε τη δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, μετά την αποκάλυψη της κεταμίνης άλλαξε τη γραμμή του. Μέχρι τότε, κανείς δεν είχε στοιχεία. Διάβασα τις 2 πρώτες καταθέσεις και εκεί μιλούσαν για παθολογικά αίτια τα οποία απεπέδιδαν στους γιατρούς. Ουδέποτε παραδέχθηκαν ότι υπήρξε εγκλήματική ενέργεια», πρόσθεσε.

«Διαφώνησα με την υπερέκθεση στα ΜΜΕ. Είπα για το βάρος των τριών θανάτων, και είχα πει να μην μιλούν συνεχώς στην τηλεόραση.  Η Ρούλα Πισπιρίγκου το έκανε γιατί ένιωθε μία τεράστια κοινωνική πίεση, πήγαιναν στο σπίτι της και λοιδωρούσαν την οικογένεια», κατέληξε λέγοντας.