Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν Βόλος και Ατρόμητος, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play-out της Superleague, με τις δύο ομάδες να βγάζουν την… υποχρέωση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με ελάχιστες καλές στιγμές και μοναδικό σημαντικό στοιχείο το γκολ που σημείωσε ο Ευθύμης Κουλούρης λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που είχαν το γκολ για να ισοφαρίσουν με τον Τομ Φαν Βέερτ, για το τελικό 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πολλά να παρουσιάσει, με τον Βόλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο αρχικό κομμάτι, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή μπροστά από την εστία του Γιαννιώτη. Στο 17′ οι Θεσσαλοί είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Φερνάντες να βρίσκει τον Μπαρτόλο και τον τελευταίο να κάνει ένα δυνατό σουτ που… έξυσε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 25′ ένα γύρισμα του Μπεριέντος, μπλόκαρε ο Γιαννιώτης, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Φερνάντες ένα λεπτό αργότερα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισορροπήσει κάπως την αναμέτρηση και τελικά ήταν εκείνος που μπόρεσε να βρει δίχτυα και να πάρει το προβάδισμα. Ο Φεράρι ένα ένα αχρείαστο τακουνάκι που έδωσε την ευκαιρία στον Κιβρακίδη να κλέψει την μπάλα και να στη συνέχει να τροφοδοτήσει τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο Έλληνας φορ με ψυχραιμία σκόραρε και έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του 45λέπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ουσιαστικά με τον Καστεγιάνο να κάνει τραγικό λάθος και να δίνει την μπάλα στον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος δεν συγχώρεσε και με εξαιρετική προσπάθεια μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Επόμενη καλή στιγμή για τους Βολιώτες ήταν στο 66′, όπου ξανά ο Ολλανδός γύρισε ωραία, σούταρε, όμως ο Γιαννιώτης ήταν στη θέση του. Η απάντηση ήρθε άμεσα για τον Ατρόμητο με τον Σάλομον να κάνει το σουτ και τον Παπαδόπουλο πετάγεται στη γωνία του και να παραχωρεί το κόρνερ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον διαιτητή να σφυρίζει για τελευταία φορά με το αποτέλεσμα να μένει στο 1-1.