Φτωχότερος είναι από σήμερα ο χώρος του ποδοσφαίρου, με τον Μίνο Ραϊόλα να φεύγει από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη στην εντατική.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να τον αποχαιρετάει μέσω των social media.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είπε το δικό της… αντίο στον Ιταλό μάνατζερ. Ενας άνθρωπος που συνεργάστηκε με Ελληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και με παίκτες που έχουν περάσει από τη χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για έναν πραγματικό θρύλο και μεγάλο φίλο, ενώ θα μείνει για πάντα στην ιστορία για τις διαπραγματευτικές του ικανότητες, με τις οποίες έγραψε ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι για τον Μίνο Ραϊόλα:

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του για την απώλειά τους. Ο Μίνο είχε έναν εκπληκτικά μοναδικό χαρακτήρα, ήταν πραγματικός θρύλος και μεγάλος φίλος.

Έδωσε έναν γενναίο αγώνα μέχρι το τέλος και θα τον θυμούνται πάντα για το απαράμιλλο πάθος και τις αξιοσημείωτες διαπραγματευτικές του ικανότητες, που τον οδήγησαν να γράψει ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα λείψει σε όλους».