Χθες, Πέμπτη 28 Απριλίου, ξεκίνησε το συναρπαστικό chair challenge του μουσικού talent show του MEGA, στο οποίο οι κριτές, και μέντορες των ομάδων, καλούνται να πάρουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις.

Σε ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία και ανατροπές, η Μαρίζα Ρίζου ήταν η πρώτη που επέλεξε την τετράδα με την οποία θα πορευτεί στα lives του «X-Factor».

Η Μαρίζα Ρίζου άκουσε προσεκτικά όλους τους διαγωνιζόμενους της ομάδας της, αντιμετώπισε διλήμματα και έδωσε το εισιτήριο για τα lives σε τρεις σόλο καλλιτέχνες και μία μπάντα.

Σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου στις 22:00 στο MEGA, στο επόμενο chair challenge του «X-Factor», είναι η σειρά του Μιχάλη Κουινέλη να επιλέξει τη δική του τελική τετράδα.

Δείτε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων που ξεχώρισε η Μαρίζα Ρίζου:

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης σήκωσε όλους τους κριτές όρθιους για να τον χειροκροτήσουν αφού ερμήνευσε το «No Time To Die» της Billie Eilish, και προχωράει δικαιωματικά στα lives:

Για την πολύ καλή λαϊκή φωνή της, που ξεδίπλωσε με τις «Θάλασσες» του Δημήτρη Μητροπάνου, η Μαρίζα Ρίζου επέλεξε την Εβελίνα Κατσιάκου:

Έπειτα από ένα μικρό θρίλερ, ο Χρήστος Αδαμόπουλος, που εντυπωσίασε με το «Ο βυθός σου» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάθισε στην καρέκλα του chair challenge:

Τέλος, η μπάντα που κέρδισε μια θέση στην τελική τετράδα της Μαρίζας Ρίζου είναι οι Case Zero, που ερμήνευσαν το «Superstition» του Stevie Wonder: