Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου επικαλείται χαρτιά με τα οποία αποδεικνύεται ότι δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» αποκάλυψε στο ΜΕGA ένα έγγραφο – ντοκουμέντο που δείχνει ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο νοσοκομείο όχι μόνο δεν ήταν μυστικό, αλλά αυτό αναγραφόταν πάνω στο κρεβάτι του παιδιού και το ήξερε και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως εξήγησε ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης η πλευρά της μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών υποστηρίζει ότι η κεταμίνη δόθηκε στο Ωνάσειο και στη ΜΕΘ της Πάτρας, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αλλά η ίδια επιμένει ότι δεν το γνώριζε τότε. Μάλιστα, λέει ότι το έμαθε λίγο πριν συλληφθεί από τις αποκαλύψεις του MEGA.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε το έγγραφο που υπήρχε πάνω από το κρεβάτι της Τζωρτζίνας για τη συνεχή ενημέρωση των γιατρών στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα, στην οποία εισήχθη στις 11-12 Απριλίου του 2021.

Μάλιστα, στο έγγραφο αναφέρεται ότι η δόση πρέπει να είναι ένα ή δύο μικρογραμμάρια και όχι μεγαλύτερη. Αντίθετα με αυτή την οδηγία στην Τζωρτζίνα δόθηκε, σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση, μια πολύ μεγαλύτερη ποσότητα που επέφερε τον θάνατο (0,6 μικρογραμμάρια).

Αυτό το έγγραφο, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καταρρίπτει όσα λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν γνώριζε για την κεταμίνη αφού το έγγραφο ήταν μπροστά της για μήνες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA