Μπορεί ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα να έχει διαχωρίσει τη θέση του από την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς πλέον δηλώνει ανοιχτά ότι αυτή ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως στοιχεία για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.

Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί.

Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα». Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

«Θα πάμε στο νεκροταφείο;»

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός μου τα έστελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά… να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών. Και μου λέει εντάξει. Κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα», λέει η φίλη της οικογένειας.

Προμοτάρει το νέο του τραγούδι σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί μία κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν από την αρχή τα αίτια για τους θανάτους των δύο πρώτων κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, ο εν διαστάσει σύζυγος της Πισπιρίγκου προμοτάρει το νέο του τραγούδι.
Το νέο τραγούδι ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 18 Απριλίου 2022, λίγες ημέρες πριν δηλαδή, δημιουργώντας αίσθηση και αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.
Δείτε μερικά από αυτά: