Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές αρχές μετά τον εντοπισμό οικογένειας που βρέθηκε δολοφονημένη σε σπίτι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Οι γείτονες αποκάλυψαν σύμφωνα με την Daily Mail πώς άκουσαν ανατριχιαστικές κραυγές προτού οι αστυνομικοί εισέλθουν στο σπίτι στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο, όπου βρήκαν τέσσερα άτομα -τρεις γυναίκες και έναν άνδρα- μαχαιρωμένα μέχρι θανάτου.

Οι αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ κλήθηκαν περίπου στη 1.40 π.μ. για αναφορές για διατάραξη ησυχίας σε ένα ακίνητο στο Μπέρμοντσεϊ, προτού εισέλθουν αναγκαστικά μέσα και ανακαλύψουν τέσσερα άτομα -που πιστεύεται ότι ήταν οικογένεια- με εμφανή τραύματα από μαχαίρι.

Ένας άνδρας γύρω στα 20 του συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ήταν γνωστός στο θύματα.

Τα θύματα είναι μια γυναίκα και ένας άνδρας γύρω στα 60, μαζί με μια γυναίκα στα 40 και μια άλλη στα 30, επιβεβαίωσε σήμερα στο σημείο ο επικεφαλής της Αστυνομίας Κόλιν Γουίνγκροουβ.

«Ούρλιαζε για πέντε λεπτά»

Ένας κάτοικος άκουσε μια γυναίκα «να ουρλιάζει για περίπου πέντε λεπτά», προσθέτοντας πως «ήταν απαίσιο. Νόμιζα ότι κάποιος κρατούσε κάποιον όμηρο ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν άκουσα την αστυνομία, το ελικόπτερο, τα ασθενοφόρα, κατάλαβα ότι ήταν πολύ σοβαρό. Είδα περίπου οκτώ ή εννέα αυτοκίνητα της αστυνομίας -όλα ήταν οπλισμένα- να βγαίνουν και να περικυκλώνουν την περιοχή ».

Ένας άλλος γείτονας είπε: «Είδα τους αστυνομικούς να πετάγονται από τα αυτοκίνητά τους με όπλα. Υπήρχαν περίπου οκτώ αυτοκίνητα της αστυνομίας, πολλά ασθενοφόρα και μερικά από αυτά πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα».

«Ήρθαν στον πίσω κήπο για να βεβαιωθούν ότι η πόρτα μας ήταν ασφαλής. Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα. Δεν ακούσαμε τίποτα άλλο – απλώς μας είπαν να μείνουμε μέσα. Ο σύζυγός μου είπε ότι ορκίστηκε ότι άκουσε ουρλιαχτά και φωνές».