Στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (27/04, 20:00) έχουν επικεντρωθεί πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να προετοιμάζονται για τη μάχη, που θα κρίνει της ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα έληξε ισόπαλο 0-0 και όλα θα κριθούν το βράδυ της Τετάρτης στο Γ. Καραϊσκάκης, όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο φαληρικό γήπεδο τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ενας αγώνας, στον οποίο αναμένεται το «κάστρο» των Ερυθρόλευκων να είναι γεμάτο. Ένα ματς, στο οποίο το Καραϊσκάκη θα είναι «καμίνι» και άπαντες όσοι βρεθούν εκεί θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που ψάχνουν την πρόκριση στον τελικό.

Οσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούν από την Τρίτη να μεταβούν στα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης και να αγοράσουν «μαγικά χαρτάκια» για τη μεγάλη μάχη με τον Δικέφαλο του Βορρά. Την Τρίτη θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και τις 20:00, που θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι.

Επίσης, όσοι θέλουν μπορούν να κλείσουν εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Ασπρόμαυρους μέσω ίντερνετ, με τον κόσμο να ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη βραδιά στο φαληρικό γήπεδο. Ολοι μαζί, κόσμος και ομάδα, θα τα δώσουν όλα για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στον τελικό.