Βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αποψινό ματς ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τους Ερυθρόλευκους με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά θα είναι οι τρεις στα χαφ, με τους Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες στα άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (27/4) στο Γ. Καραϊσκάκης (20:00).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν διασταυρώσει τα «ξίφη» τους 33 φορές στο Κύπελλο, με τους Πειραιώτες να έχουν 16 νίκες. Ο Δικέφαλος έχει 11 και 6 ματς έληξαν ισόπαλα. Διαιτητής του αποψινού αγώνα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι. Τέταρτος ο Μανούχος, στο VAR ο Μίκαελ Φάμπρι και στο AVAR ο Πετρόπουλος.