Στην πώληση ακινήτων προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που απαιτούνται για τη νομική εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως προχωρά η οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος του MEGA Ελένη Ασημακοπούλου από την Πάτρα, η μητέρα της έχει μπει σε μια διαδικασία προκειμένου να βρει έναν αγοραστή για ένα σπίτι στις εργατικές κατοικίες της Πάτρας. Πρόκειται για το σπίτι όπου μεγάλωσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου, μαζί με την αδερφή της Δήμητρα.

Η μητέρα της 33χρονης είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να στηρίξει και οικονομικά την κόρη της, αλλά και όλη την οικογένεια καθώς τα έξοδα είτε αφορά τις μετακινήσεις τους από την Πάτρα, είτε τους δικηγόρους, είτε ακόμη και χρήματα που χρειάζεται η 33χρονη μέσα στη φυλακή, είναι αρκετά.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η τιμή πώλησης του ακινήτου δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ.

«Αυτή η οικογένεια δεν είναι ότι έχει χρήματα, φτωχοί άνθρωποι είναι και αυτοί και τώρα έχουν μπει σε έναν πολύ μεγάλο κυκεώνα οικονομικό. Ο κάθε γονιός θα το έκανε αυτό, θέλω να πιστεύω, αφού έχουν αυτό το σπίτι θα το δώσουν» πρόσθεσε φίλη της οικογένειας.

Αναφορικά με την τιμή, η φίλη της οικογενείας απάντησε πως κυμαίνεται από 22-23.000 ευρώ. «Τα σπίτια τα εργατικά είναι τριαράκια γύρω στα 65-70 τετραγωνικά» συμπλήρωσε.

 «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου…»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, ακούστηκε να λέει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον πως «τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου…».

Παράλληλα, μέλη της οικογένειας δεν έχουν κρύψει την οικονομική αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα στον Κορυδαλλό. «Τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά» ήταν η απάντησή τους.