Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να αποχωρήσουν από την ομάδα όλοι οι αργεντινοί παίκτες πλην του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μετακόμισε στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe.

Πρόκειται για τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Μάουρο Ικάρντι, καθώς και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχασαν την εμπιστοσύνη των διοικούντων και αυτή η σεζόν είναι η τελευταία τους στο Παρίσι.

Ο Ντι Μαρία μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δε θα του κατατεθεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου. Ο Παρέδες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ ο Ικάρντι έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα, καθώς ποτέ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Παριζιάνων.

Σίγουρα και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στη γαλλική ομάδα παραμένει αβέβαιο, καθώς πριν από λίγο καιρό υπήρξαν φήμες ότι θα αποχωρήσει και θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στο Παρίσι.