Η Μίλαν προχωρά το σχεδιασμό για την ενίσχυση και η ομάδα του Μιλάνου ήρθε σε συμφωνία με τον Σβεν Μπότμαν, τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ο 22χρονος διεθνής άσος της Λιλ είχε προτάσεις από Νιούκαστλ και Τότεναμ, αλλά η ομάδα του Μιλάνου ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του, προσφέροντας του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εκτός του Μπότμαν η ιταλική ομάδα θεωρεί δεδομένη και την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες, επίσης από τη Λιλ. Ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Φρανκ Κεσί και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ τον βρήκε στο πρόσωπο του Πορτογάλου αμυντικού μέσου.

Ο Σάντσες, που αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων και ο πρόεδρος της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ, επιβεβαίωσε πως με την κατάλληλη πρόταση θα φύγει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ οι πρωταθλητές Γαλλίας όρισαν την τιμή παραχώρησης του, στα 45 εκατ. ευρώ και η ομάδα του Μιλάνου εκτιμά πως με 40 εκατ. θα μπορέσει να πάρει τα δικαιώματα του τον Ιούλιο.

Επίσης ο Μαλντίνι ψάχνει για έναν επιθετικό και σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» είναι σ’ επαφές με τον Αγιαξ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Αλέ, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτική σεζόν με την ομάδα του Αμστερνταμ.