Η Νάπολι κρατούσε στα χέρια της μια τεράστιας σημασίας νίκη. Μία νίκη που θα την κρατούσε «ζωντανή» στη… μάχη που δίνει για τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Ρόμα και συγκεκριμένα ο Ελ Σαράουι με γκολ στις καθυστερήσεις (1-1) της στέρησε αυτό το… τρίποντο-χρυσάφι.

Πλέον οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -2 από τη δεύτερη Ίντερ, η οποία όμως αξίζει να σημειωθεί πως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα τους ματς, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Ιμπάνιεθ γκρέμισε τον Λοσάνο στην περιοχή και μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής έστειλε τον Ινσίνιε στην άσπρη βούλα, με τον Ιταλό άσο να κάνει το 1-0.

Το ένα γκολ όμως φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό για τους Ναπολιτάνους. Αυτό γιατί στο 90+1′ ο Ελ Σαράουι με ένα πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από ασίστ του Έιμπραχαμ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, κάνοντας ουσιαστικά… κηδεία στη Νάπολι.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Τζανόλι, Ανγκισά, Λομπότκα (57’ Ζιελίνσκι), Ρουίθ (68’ Ντέμε), Ινσίνιε (82’ Ζουάν), Λοσάνο (68’ Ελμάς), Οσιμέν (83’ Μέρτενς)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (84’ Πέρεθ), Κάρσντορπ, Ζαλέβσκι (75’ Ελ Σααραουί), Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Ολιβέιρα (75’ Βερετού), Κριστάντε (46’ Μχιταριάν), Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (86’ Αφενά Γκιάν), Έιμπραχαμ