Πέντε νέα ισχυρά πλήγματα για τους ισχυρισμούς της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν αιφνιδίως τη ζωή τους – ένα έχει διαπιστωθεί ότι έχει δολοφονηθεί με κεταμίνη – φέρεται να έρχονται τις επόμενες ημέρες από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και των δικαστικών αρχών.

«Το Βήμα της Κυριακής», το οποίο από τα πρώτα 24ωρα θανάτου, στα τέλη Ιανουαρίου, και του τελευταίου παιδιού είχε προχωρήσει σε σειρά αποκαλύψεων για την εν λόγω πολύκροτη υπόθεση, καταγράφει τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις.

Ενα από τα πλέον σοβαρά στοιχεία φέρεται να ανακύπτει από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., πιθανόν και με τη συνδρομή των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, και φαίνεται να αναδεικνύει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φονικές ουσίες πριν υπάρξει η τραγωδία. Το στοιχείο αυτό αποτελεί «κρυφό χαρτί» των ερευνητών της υπόθεσης και ίσως παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

Και έτσι θεωρείται ότι θα καταρρίψει πολλούς από τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης και τις δηλώσεις αιφνιδιασμού της μετά την ανεύρεση της δηλητηριώδους κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί