Με γκολ των Βοΐλη (27’) και Μπαγκαλιάνη (83’), ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε εντός έδρας του Αλμωπού Αριδαίας με 2-1, για την 32η αγωνιστική της Super League 2.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία τις δύο προηγούμενες φορές που έπαιξε στον Ρέντη διέλυσε με 4-0 τον Θεσπρωτό και με 3-0 τον Πιερικό. Εντός έδρας οι Ερυθρόλευκοι τα πηγαίνουν καλύτερα, έχοντας 8 νίκες σε 14 αναμετρήσεις (8-4-2) και έχουν την 6η καλύτερη συγκομιδή στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνολικά οι Πειραιώτες έχουν 10 νίκες σε 28 αναμετρήσεις (10-9-9) και βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, όσους έχει και ο Αλμωπός Αριδαίας αλλά σε 30 παιχνίδια.

Στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 10’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κινκουέ, ενώ στο 27’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βοΐλη. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκοι είχαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες. Στο 30’ με τον Ξενιτίδη και στο 40’ με τον Βοΐλη, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό Β’ να απειλεί στο 53’ με τον Πινακά, μετά την ωραία πάσα του Μαρίνου. Ο νεαρός επιθετικός, όμως, παρότι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 63’ ο Αλμωπός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ρόβας έστειλε την μπάλα άουτ. Είκοσι λεπτά αργότερα οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 με τον Μπαγκαλιάνη και ουσιαστικά «σφράγισαν» τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90+1’ με τον Ρόβα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή, Βοΐλης, Πινακάς

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός, Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς, Κέρθι