Στην αδικαιολόγητη χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες του, όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +20, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Λάρισας με 93-84, για την 22η αγωνιστική της Basket League.

«Όταν πήγαμε στο 20 πόντους, χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πάλευαν όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα της έδρας και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα παλέψουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Παίξαμε καλά στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Γνωρίζαμε ότι έχει ενισχυθεί η Λάρισα με πολύ καλούς γκαρντ, που έβαλαν μερικά πολύ δύσκολα σουτ. Όταν πήγαμε στο 20 πόντους, χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Ή

ταν ένα παιχνίδι ιδανικό για την προετοιμασία μας για την Τετάρτη, καθώς η Λάρισα έχει δυναμώσει πολύ.Έχουμε τώρα ένα κομβικό παιχνίδι, παλεύαμε όλο τον χρόνο για το πλεονέκτημα έδρας και μαζί με τον κόσμο θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».