Ματς ζωής και θανάτου χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Χουλιάν Κουέστα. Ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει φέρει στους «κίτρινους» ο ερχομός του Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τα κέρδη της νίκης επί της ΑΕΚ: «Κερδίσαμε πάνω απ’ όλα ψυχολογία. Η ομάδα είναι μία οικογένεια και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δουλεύουμε ως ομάδα, ο ένας βοηθάει τον άλλο».

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Μπούργος στην ομάδα: «Έφερε μια νοοτροπία που είναι διαφορετική, μια νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Και δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω στην αντίπαλη ομάδα, να δούμε ποια είναι τα αδύναμά της σημεία και να τα εκμεταλλευτούμε ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία. Κάνει μια πολύ σοβαρή και καλή δουλειά για να βοηθήσει την ομάδα κι αυτό του βγαίνει».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε τέτοια ματς κερδίζει ο καλύτερος, αλλά σίγουρα αυτός που το θέλει περισσότερο, που μάχεται για τη νίκη. Εμείς παίζουμε με ένα υπέρ, ότι το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας κι αυτό είναι σα να έχουμε ήδη σκοράρει ένα γκολ. Ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι για μας, για την οικογένεια του Άρη και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη σημασία του ντέρμπι από βαθμολογικής άποψης: «Η δική μας νοοτροπία είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και φυσικά στο τέλος να φτάσουμε όσο ψηλότερα στη βαθμολογική θέση. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και προφανώς αν πάρουμε τους τρεις πόντους, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

Για το αν το μέλλον του είναι στον Άρη: «Περιμένουμε ακόμη να δούμε τι θα γίνει όσον αφορά σε αυτό το ζήτημα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην πόλη και στην ομάδα, με τον κόσμο μας. Αλλά πρέπει να δούμε κι άλλα πράγματα και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».