Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο «Kenilworth Road» η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Στίβεν Κούπερ ηττήθηκε με 1-0 από την Λούτον, για την 42η αγωνιστική της Championship, αλλά παραμένει γερά στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου.

Οι Reds βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 67 βαθμούς και στο +4 από την 7η Μπλάκμπερν, που… πασχίζει για να μπει στην 6άα και τα πλέι οφ ανόδου στην Premier League. Η Νότιγχαμ Φόρεστ μάλιστα έχει και ένα ματς λιγότερο από τους Ρόβερς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νάισμιθ στο 37ο λεπτό με πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπράντλεϊ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσουν και να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφεραν, με την Λούτον να παίρνει τη νίκη. Η Νότιγχαμ στρέφει πλέον το βλέμμα της στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Γουέστ Μπρομ (18/4), ενώ από την άλλη η Λούτον, που ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 68 πόντους, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από την Φόρεστ, παίζει εκτός έδρας με την Κάρντινφ (18/4).