Στη σύλληψη ενός 47χρονου, που σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να είχε διαπράξει τρεις ληστείες σε καταστήματα της περιοχής του Κορυδαλλού, προχώρησαν αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης στη Νίκαια.

Σε έλεγχο από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, ο 47χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του μαχαίρι και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 14-4-2022 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορούμενος κατελήφθη σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, να έχει στην κατοχή του μαχαίρι και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος είναι ο δράστης τριών (3) ληστειών, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην περιοχή του Κορυδαλλού με την απειλή μαχαιριού, κατά το τελευταίο 20ήμερο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.».