Στις 9 Μαΐου στο Γήπεδο του Πανιωνίου, ο δραστήριος Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει μια συναυλία για να τιμηθούν τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, σε μια εκδήλωση που θα δώσουν το παρών σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Τη μεγαλύτερη συναυλία-μουσική παράσταση της χρονιάς για τη Σμύρνη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Γήπεδο του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη.

Η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του σπουδαίου μουσικού, Ανδρέα Κατσιγιάννη συμπράττει με μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής σε μια διαφορετική ανεπανάληπτη μουσικοθεατρική παράσταση: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Μουζουράκης, Μπάμπης Στόκας, Μελίνα Κανά, Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δήμητρα Ματσούκα,

Μάρθα Φριτζήλα, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Αλευράς, Μαρίνα Σαμάρκου, Γρηγόρης Σαμόλης. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Αντώνης Κρόμπας.

Ο Βαγγέλης Χατζατουριάν, πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης αναφέρει ότι «η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, σε μια πόλη που αποτελεί γραμμική εξέλιξη και συνέχεια της Σμύρνης ήταν για εμάς μια μεγάλη πρόκληση. Μεγαλύτερη ακόμα πρόκληση ήταν να φέρουμε κοντά μια σειρά από σπουδαίους και ταυτόχρονα νέους και ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό καλλιτέχνες και να τραγουδήσουν όλοι μαζί για τη Σμύρνη, την πόλη σύμβολο για τον απανταχού Ελληνισμό».

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Αναβίωσης των Πανιωνίων Αγώνων Σμύρνης που θα πραγματοποιηθούν λίγες ημέρες νωρίτερα στις 4 Μαΐου στο Γήπεδο του Πανιωνίου, με αγώνες στίβου και με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού στο facebook:

https://www.facebook.com/culturens