Η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το προφίλ της 33χρονης κατηγορούμενης που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Η κ. Μπογιατζή τόνισε πως το μόνο πράγμα που μπορεί να διακρίνει στην όλη υπόθεση είναι η εργαλειοποίηση των παιδιών από την 33χρονη μητέρα.

«Είναι εργαλεία που άλλοτε εξυπηρετούν σκοπούς και άλλοτε εικόνες. Η εργαλειοποίηση είναι κάτι που κάνει συνήθως το παιδί στον γονέα, τα πρώτα χρόνια της ανάπτυξής του και οφείλει να το κάνει, όπως οφείλει και να το δεχτεί ο γονέας» είπε.

Για τον Μάνο

Αναφερόμενη στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη και στη δήλωσή του, ότι «η Τζωρτζίνα τον δικαίωσε» η κ. Μπογιατζή είπε πως και εκείνος ανήκει στην κατηγορία του γονέα που εργαλειοποιεί.

«Όταν εργαλειοποιήσαι από τους γονείς σου, δεν έχεις την αίσθηση ότι υπάρχεις. Ζεις μία υπαρξιακή αποδόμηση του εαυτού σου. Δεν ξέρεις γιατί βρίσκεσαι εκεί» επισήμανε.

Σε ό,τι αφορά τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, την οποία η ίδια μελέτησε είπε πως η 9χρονη «δεν εμπιστευόταν και παρατηρούσε από μακρυά».