Επίθεση στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπέλυσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Με μια δήλωση που λίγοι παρατήρησαν ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρα εκτόξευσε «καρφιά» προς την οικογένεια της εν διαστάσει συζύγου του.

Τόσο η γιαγιά, όσο και η θεία των τριών νεκρών παιδιών εμφανίζονται πολύ συχνά στα ΜΜΕ επαναλαμβάνοντας την αθωότητα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε γιατί οι γονείς του δεν έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής για όλα όσα έχουν συμβεί στα εγγόνια τους.

«Οι γονείς μου είναι σοβαροί άνθρωποι»

«Απ’ την οικογένειά μου ακόμα και τώρα αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε για δείγματα που να μας είχε δείξει ως προς τα παιδιά» είπε αρχικά.

«Οι γονείς μου είναι σοβαροί άνθρωποι. Οι γονείς μου πενθούν ακόμα. Γι’ αυτό δεν βγαίνουν να μιλήσουν. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσω και να είναι όλα αυτά ένα ψέμα. Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο