Ολυμπιακός και Σαχτάρ Ντόνετσκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου.

Ένας αγώνας για την ειρήνη, μέσω του οποίου οι Πειραιώτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν 102.000 ευρώ, τα οποία όπως ανακοίνωσαν, θα διατεθούν για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα, καθώς και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου.

Ένα ιστορικό φιλικό, με τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό λαό να δείχνουν τη συμπαράστασή τους στους Ουκρανούς και να καταδικάζουν τη ρωσική εισβολή, που έχει προκαλέσει πόνο, θλίψη, καταστροφές και χιλιάδες νεκρούς, ανάμεσά στους οποίους είναι και 176 παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι τα έσοδα του «Αγώνα για την Ειρήνη» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ύψους 102,000 ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα καθώς και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φιλικό με τον Ολυμπιακό είναι το πρώτο από τα πολλά που θα δώσει η Σαχτάρ στο πλαίσιο της αντιπολεμικής περιοδείας που πραγματοποιεί, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Λέγκια Γκντανσκ, Φενερμπαχτσέ και Χάιντουκ Σπλιτ.