Η μάχη των πλέι-οφ συνεχίζεται σήμερα με την 4η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, που θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΕΚ και Άρης αναζητούν την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ, με την Ένωση να έχει σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει χάσει έδαφος στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Στα αγωνιστικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γέβτιτς, Τζαβέλλα, Μάνταλου και Βράνιες, ενώ εκτός αποστολής για την Ένωση έμειναν οι Σιμόες και Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπράμπετς ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη. Επίσης, εκτός έμειναν οι Μάνος, Λόπες, Ντενίς και Ντουάρτε, ενώ ο Μαντσίνι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να συνεχίσει το σερί μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με 2-1 στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Σίγουρα ο ΠΑΣ βρίσκεται μακριά από την 3η θέση, όμως μετά το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αντιμετωπίζει με ανεβασμένη ψυχολογία το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό μέρος το μοναδικό πρόβλημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η απουσία του Καρλίτος, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στη γάμπα και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ επίσης εκτός είναι και οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ και Αγιούμπ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πίρσμαν επιστρέφει ύστερα από ένα μήνα απουσίας, ενώ εκτός αποστολής είναι επίσης Ντομίνγκεθ, Μίνα, Καραγιάννης, Κύρκος, Ρίζος, Αθανασίου.