Χαμός στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να διώχνει τον Λέο Ζαμπά από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αμέσως ο Ρουμάνος τεχνικός τον έδιωξε από την προπόνηση.

Η συμπεριφορά του Λατινοαμερικάνου εξόργισε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνει στον 23χρονο μεσοεπιθετικό τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, με το θέμα του Βραζιλιάνου να βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ζοσέ Μπότο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Ρουμάνο θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Λέο Ζαμπά, με τη συμπεριφορά του νεαρού άσου να προκαλεί την οργή, αλλά και την άμεση αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 53χρονος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι οφείλουν να έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά, εντός αλλά και εκτός προπόνησης, με τον Λέο Ζαμπά να ξεπερνάει τα όρια, γεγονός που προκάλεσε την… έκρηξη του έμπειρου προπονητή, οποίος μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό έδιωξε αμέσως τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από την προπόνηση.

Ο 23χρονος θα κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνεργασία με τον Ζοσέ Μπότο θα αποφασίσουν ποια θα είναι η τιμωρία του Βραζιλιάνου.