Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Super League και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το Τριφύλλι έχει μπει σε τροχιά Ευρώπης και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια των πλέι-οφ, καθώς, πέρα από τη βαθμολογική σημασία που έχει, μια νίκη θα δώσει και μια έξτρα ώθηση στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στα Γιάννενα.

Ο σέρβος τεχνικός γνωρίζει πως η ομάδα της Ηπείρου είναι μια δυνατή ομάδα, γι’ αυτό και πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσέξει πολύ τα μετόπισθεν και να παίξει αρκετά κλειστά, χτυπώντας στις κόντρα αντεπιθέσεις με τα πολύ γρήγορα και ποιοτικά εξτρέμ που διαθέτει.

Η μοναδική αλλαγή από την ενδεκάδα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και τη θέση του θα πάρει είτε ο Κουρμπέλης είτε ο Αλεξανδρόπουλος.

Ένα μικρό προβάδισμα έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, καθώς είναι καλύτερος στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία.

Από εκεί και πέρα δε θα γίνουν άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα.