Το κεφάλαιο των καταθέσεων των γιατρών από τα τρία νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα ανοίγει από σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία ερευνά με γρήγορους ρυθμούς και προ κάθε κατεύθυνση την υπόθεση της δολοφονίας του μικρού παιδιού.

Την ώρα που … φουντώνουν οι φήμες για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου  να προχωρήσει μέσω των συνηγόρων της σε αίτηση αποφυλάκισης η δικαστική λειτουργός ξεκινά να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας.

Για σήμερα έχουν κληθεί να καταθέσουν δύο γιατροί οι οποίοι μπορούν να φέρουν κρίσιμα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να κληθούν να καταθέσουν ακόμα και συνάδελφοί τους οι οποίοι δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Επισης δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας μετά τη χθεσινή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος βεβαίωσε στην ανακρίτρια ότι το παιδί του τάφηκε με αυτό μετά από επιθυμία της μητέρας του.

Παράλληλα η ανακρίτρια αναμένει και τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά για τις οκτώ συσκευές κινητών της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατασχέθηκαν μετά από δική της εντολή στο σπίτι της στην Πάτρα.