Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει η Μασσαλία τις τελευταίες ημέρες, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία για το παιχνίδι του Δικεφάλου με την ομάδα του Σαμπάολι για το Conference League, να μπλέκονται σε επεισόδια με τους αντίστοιχους της Μαρσέιγ.

Σκηνές απείρου κάλους στους δρόμους της γαλλικής πόλης, με τα επεισόδια να ξεκινούν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (5/4), όταν έφτασαν στην Μασσαλία οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν χθες το βράδυ (6/4), αλλά ενώ επεισόδια έγιναν και πριν από λίγες ώρες, καθώς υπήρξαν νέες οδομαχίες πέριξ του «Βελοντρόμ».

Η αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη έκανε γίνει χρήση χημικών, με τις αρχές μάλιστα να συλλαμβάνουν και δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Γαλλία και θα δικαστούν για τα επεισόδια που προκάλεσαν στους δρόμους της Μασσαλίας.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι η αστυνομία σε ανάρτηση που έκανε στα social media επέρριψε ευθύνες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη γαλλική πόλη, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας. Δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα που χρειαζόντουσαν για να τηρηθεί η τάξη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρά επεισόδια.

Δείτε και βίντεο από τα επεισόδια: