Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων βρίσκεται πρώην ντράμερ γνωστού μουσικού συγκροτήματος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει η δίκη του στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για υπόθεση παιδεραστίας, για την οποία πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού ντράμερ, ο οποίος σύντομα θα κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή που ανέλαβε τη διερεύνηση της ευαίσθητης και σοβαρής αυτής υπόθεσης, καθώς τα θύματα είναι όλα ανήλικα.

Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατηγορείται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους οι οποίοι είτε έχουν συμπληρώσει τα 12χρόνια είτε όχι άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων κάτω των  14 ετών, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δίωξη αφορά πέντε κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Φέρεται μάλιστα να διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται, όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ, όπου παραθέριζε, με κάποιες από τις καταγγέλλουσες.

Οι ιδιοκτήτες, δε, του ενός κάμπινγκ τον υποχρέωσαν να φύγει αμέσως από αυτό, μόλις ενημερώθηκαν για τις  καταγγελίες σε βάρος του.