Κοιτάζω τα σκουλαρίκια και ένα τσόκερ στον λαιμό της Ούρσουλας. Λευκά διαμάντια που έρχονται σε αντίθεση με τα μαύρα, πάνω στις πασίγνωστες «νεκροκεφαλές» του Damien Hirst.

Εργο με διαμάντια του Damien Hirst

Τα μπιζού του designer Νίκου Κούλη μοιάζουν με αυτά που φορούσε η Ριάνα στο Met Gala αλλά και με εκείνα που επέλεξε η big star Τζένιφερ Γκάρνερ για τα Οσκαρ. Λάμψη των διαμαντιών αλλά και η μοναδική λάμψη της άνοιξης που σε οδηγεί σε δρόμους γεμάτους χρώματα και αρώματα.

Είναι οι εκτυφλωτικές «πινελιές» των λουλουδιών που σε οδηγούν σε ταξίδια σε θάλασσες αλλά και προορισμούς με ιδιαίτερο άρωμα.

Η Ανδαλουσία είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο. Εκεί ταξίδεψαν πολύ γνωστές κυρίες, επιφανή μέλη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ενα ταξίδι που όλες επιθυμούσαν να κάνουν μετά τα απανωτά lockdowns. Το Μουσείο συνήθιζε στο παρελθόν να διοργανώνει πολλά τέτοια συναρπαστικά ταξίδια.

Αυτή όμως εδώ την άνοιξη και το καλοκαίρι, ετοιμάζεται για μεγάλες εκθέσεις με διεθνείς αναφορές. Χαίρομαι πάντα όταν βλέπω τη Σάντρα Μαρινοπούλου. Αριστη γνώστρια της Ιστορίας και της Τέχνης, αλλά εγώ λατρεύω την ειλικρίνεια και το παιδικό της χαμόγελο…